Kryddparty

Oj oj oj.. här händer det grejer!

Har varit hundvakt idag! Mycket spännande! Max och jag löste det galant! Fast det är klart.. när man har en sån otroligt snäll son som aldrig gnäller eller är ledsen och passar en hund som inte bryr sig otroligt mycket heller så är det kanske inte så svårt.. =)

Och nu har Max och jag varit på kryddparty hos min syster! Det var väldigt trevligt! Beställde inte så mycket kryddor men några blev det och även lite aromer, te och strössel! =) Gottegris som man e! Och alla som läser detta kan ju lägga på minnet att jag anmälde att jag ska ha kryddparty någon gång i vår/sommar (typ maj/juni)! Så då är alla väldigt välkomna! Hör av er om ni är sugna! ;) Lite roligt att få smaka olika kryddor så och dom är dessutom inte så dyra... ca 15 kr för en påse eller 25 kr för ett hg.. så där lagom så man har råd att handla några stycken utan att bli fattig(are)! =)
Åt även massa kladdkaka som det bjöds på så nu har jag ont i magen.. Men gott var det =)

Hur svårt kan det vara att hitta ett datum då man kan åka upp till Ullaredi?! Jag kan ju vilken dag som helst! Men så ska det passa med Agnes skola och jobb och med Rickards skola och fotboll.. och eftersom han har skola och fotboll i princip varenda dag så blir det lite jobbigt.. Kanske får åka upp utan honom och be någon annan följa med och hjälpa mej med Max.. inte för att jag tror att inte Agnes och jag (och ev Maggan om hon ska med) skulle klara det, men det hade varit skönt att ha någon som hade "huvudansvaret" för honom där uppe medans jag fick gå runt och shoppa lite.. men men... får hoppas att det löser sej.. hade ju även varit kul att ha med Rickard där uppe så jag slipper gå och tänka "Skulle vi vilja ha en sådan eller inte?" "Vilken färg hade Rickard tyckt var finast?" osv... gillar att ta beslut ihop med min bättre hälft!

Kan tillägga att när man tittar in i Max mun så ser man att dom två framtänderna nere snart kommer kika fram =) Tandköttet är lite vitare där, ingen tagg har dykt upp än men snart så! =)
Han är så otroligt söt min lille grabb! Och otroligt snäll! Säger inte ett knyst när man är iväg och folk kelar med honom utan bara skrattar! Helt underbar! =) Alla säger det! Alla som jag träffat säger att han är den snällaste ungen dom sett! Att vi inte vet om att vi har barn så snäll som han är! ;)



Glöm inte släcka!

Drygt när Rickard har tenta så här.. Dagarna han är hemma sitter han enbart framför datorn och pluggar och dagen då tentan är (idag) så åker han tidigt på morgonen och kommer hem tidigast på natten men oftast dagen efter. Sååå drygt! Det händer ju ingenting här hemma då! Inte för att Rickard kanske skulle göra något men jag skulle vara på lite bättre humör och då gör jag faktist lite grejer. Nu ser det ut som ett bombnedkast men jag orkar inte bry mej. Har inte heller någon större lust att laga någon mat. Hur kul är det egentligen att laga mat till sig själv bara? Inte alls faktist.. Särskillt inte när kylskåpet står helt tomt och bara skriker att nu får ni j*vla åka och handla! Jag blir så nedstämd såna här dagar.. Tur att syrran var på besök en liten stund innan och att pappa kommer hit en runda ikväll iaf så att jag får lite sällskap. Känner mej så ensam annars..

Nog med "tycka-synd-om-mej-själv"! Så illa är inte livet! Får ju leka med Max och sitta framför datorn hela dagen!

Imorgon är det lördag 28! Inte nog med att man under natten ska ställa fram klockan en timme så ska man släcka lyset och stänga av all el en timme på kvällen. Har för mig att det var mellan kl 20.30-21.30 eller? Eller var det 19.30? Lika bra att kolla upp det tills imorgon så jag inte har släckt under fel timme.. det hade ju varit förfärligt ;)

Ska man "bygga" nytt hus?

Har tillbringat natten hos mamma så igår kväll gick vi en runda och tittade på några tomter i Jämjö. Började fundera på om det kanske är värt att bygga eget. Eller bygga och bygga, köpa ett färdigt hus som man vill ha det. kostar ju en del men det kanske inte blir så stor skillnad i pris när man är färdig med att gjort i ordning i ett hus som man köper som är halvdant? Värt en funderare iaf..
Ringde till Peab som har tomterna för att fråga vad de kostar och om det är något annan speciellt och framförallt om det finns några tomter lediga. Och med min vanliga tur så var tanten jag skulle prata med inte där idag! Får ringa imorgon.. men jag vill ju veta NU!!! Suck.. Tittar lite på företag som bygger hus och se vad dom har för hus om det är något som faller en i smaken.. *drömmer mej bort*

Det är fullt ös när man hälsar på mamma iaf.. Lillasyster Thea är ett yrväder som bara ska busa med Max! Hon springer omkring och ger honom saker och pussar honom och säger "Du e jätte gollig!" och ska slängas upp i taket och ja... säg nåt hon inte gör.. Körde tom omkring med honom i sin vagn som hon ska ha på Mallorca! Och lillkillen bara satt där och hängde med! Spännande att det händer saker hela tiden med den där tosiga mostern! Det märks att han trivs att umgås med henne och resten av släkten med för den delen.

Jaja.. Ikväll är det match mot Frigg. Ska nog lägga ifrån mej kakorna nu och gå och laga lite mat.. Eller? ;)

MYCKET!!!

Nu är det mycket som händer! Allt på en gång!

Kollar hus.. tittade på ett igår men det tyckte vi kostade för mycket för det var en del att göra på det... finns det perfekta huset? eller måste man bygga det? det kanske är värt att göra det för att få allt precis som man vill från början.. hmm.. det tåls att tänkas på..

Var på IKEA med syrran och hennes sambo i lördags! Max var också med förståss! det var spännande.. Dom köpte en säng som Jonna och jag senare monterade ihop på kvällen *stolt* dock så saknades en del så vi kunde inte bli helt färdiga men men.. ändå stolt över att få använda lite verktyg igen! var ett tag sen..

Idag har jag varit på träff med föräldragruppen.. då gjorde Max något som var så gulligt så hans BVC sköterska blev jätteförvånad (jag med för den delen). När BVC sköterskan kommer in genom dörren så börjar han vinka och säger något som låter som "hej"! Helt underbart! En trevlig pojk man har =)

Idag har vi även bokat resa till Gotaland med Agnes och Ricky! Det ska bli skönt att komma iväg och hitta på en massa i sommar! hyrde även cyklar så vi kan cykla runt lite på denna underbara ö. var längesedan man var där sist! typiskt mej så lyckades jag dock skriva till stugbyn att vi anländer kring kl 10.00 vilket vi inte alls gör utan vi anländer ca 15.00.. typiskt.. måste jag ringa till dom imorogon ändå.. och jag som fixade var stolt över att slippa ringa och kunna fixa allt över nätet.. jaja.. sånt som händer och fötter.. ;)

Testa nåt nytt på 7års dagen

Jaha.. då ska man testa på att blogga lite då.. Helt nytt för mej så vi får väl se hur det går! =)

Idag har jag och Rickard varit tillsammans i 7 år. Ska ut och äta på Montmartre senare ikväll och mysa lite själva medans svärföräldrarna passar lillkillen! Tror det blir en win-win situation! Vi får mysa lite själva, Max får skoja med farmor och farfar och farmor och farfar får umgås med sitt älskade barnbarn! =)

Men nu borde jag nog gå och städa lite innan Rickard kommer hem så det inte ser för illa ut... Får fortsätta skriva lite och uppdatera på de viktiga sakerna i mitt liv lite senare!


RSS 2.0