Mmm! Sockerdricka!

I morse var jag på glucosbelastning. Tur att jag är väldigt glad för sött.. För detta är verkligen sött. Men det gick ner det med! Det jobbigaste är ju att komma ihåg att man inte får äta innan. Det gör ju typ att det är det enda som man går omkring och tänker på. "får inte äta" "får inte dricka". och kvällen innan! får ju inte äta efter kl 24.00 så jag gick och la mej vid tio i tolv för att inte gå och bli sugen på nåt. Men provet efter var bra så ingen graviditetsdiabetes här inte! Och järnvärdet var också bra! Och tur var väl det för jag äter järntabletter och har gjort det sedan vecka 20 då BM rådde mej till att börja. Hade varit jobbigt om jag haft lågt järnvärde när jag redan äter tabletter..
Och typiskt nog när man sitter i rummet och tittar på tv och väntar de där två timmarna på att kunna ta glucosprovet, då får jag näsblod för andra gången i hela mitt liv! Första gången var när jag var med Max och jag vet att vissa får näsblod lättare när man är gravid. Men typiskt att jag skulle få det där inne!

I morgon är det heldag med jobbet. Först sitta i aulan och lyssna på massa prat och ha gruppövningar från 8 på morgonen till ca halv 5. Och kvällen avslutas med att äta på Harrys kl 7 med alla. Men jag får komma lite sent till "föreläsningarna" *synd* ;) för jag ska var hos specialisttandläkaren kl 8 imorgon på morgonen och kolla upp med min framtand och förhoppningsvis få besked om jag får tandinplantat eller inte.. hoppas jag får det.. och att försäkringsbolagen med tycker det..

Och på fredag är det dags för en sväng till BM igen! Då kan även Rickard följa med! =) Ska bli mysigt med en riktig familjedag på fredag! Rickard har haft mycket i skolan nu och jag har haft mycket annat med nu.. Men snart, snart så är sommaren här och då har vi ännu mer att göra, men då är det iaf saker som vi ska göra tillsammans! Falkenberg, kolmården, flytta... Nu har jag bara 11 arbetspass kvar att göra innan jag går på havandeskapsledigt! sååå härligt! Nedräkningen har börjat! =)

Tänk om man vore ekonomiskt oberoende!

Tänk vad ljuv världen skulle vara! Inte behöva tänka om man har råd med något utan bara göra det eller bara köpa det man vill ha! Just nu vill jag ha ett hus (det perfekta) eller bygga ett perfekt hus så mina barn får växa upp med gräsmatta, sandlåda och gungställning.. varsitt rum (som jag är JÄTTEsugen på att inreda och fixa iordning!), stort kök och stort badrum med jacuzzi... samtidigt är jag jättesugen på att plugga! vill verkligen bli mäklare! känns som om det verkligen är mitt drömyrke! vill passa på att utbilda mej när jag är ung och slippa jobba 5-skift resten av livet.. själva jobbet på ABB är det inget fel på.. bara att jobba nätter (framförallt 12 timmars nätterna)... och att jobba skift hela livet är ju inte direkt bra för kroppen heller.. har hört att om man jobar 5-skift från det att du tar studenten tills du går i pension så förkortar du livet med 20 år... och jag vill leva läääääänge!

Nu har jag exakt 5 veckor kvar till jag går på havandeskapsledigt! Helt underbart! (Förutom att man får mindre pengar varje månad..) Detta innebär även att rickard bara har 7 veckor kvar i skolan! Sen har vi tre härliga månader då hela familjen är hemma och lediga! Ska bli sååå underbart! Jag längtar så!

Nu börjar man bli tung.. 15kg plus! och tre månader kvar... ojsan... kommer nog knäcka 20 kg gränsen rätt regält.. jag har gissat på 22 kg.. men kanske det också är för lite... jag mår bra iaf! lite tung och lite ont i ryggen. annars bra.. har dock insett att jag kanske inte ska springa på vårruset utan får nöja mej med att gå.. joggade 6km i fredags med annie och kände att jag fick sammandragningar. läste sedan på nätet att man ska vara försiktig när man får sammandragningar.. inte bra med för mycket skumpande.. så tyvärr blir det nog att lunka runt. men det ska bli kul ändå!

Den 6 maj kommer Magnus Betnér till stan! Hade varit jätteroligt att gå på! Får se om jag kan lösa det med jobbet (ska egentligen jobba och har inte komptimmar så det räcker..) och om jag kan hitta nån att gå med.. jag har presentkort så för mej är det gratis.. hade varit kul om vi kunde hitta pengar så rickard med kunde följa med.. och kanske nån annan som vill med som tycker att han är helt underbar? =)
Söte ungen poserar i soffan!

Tjock och glad! v. 27 och +15kg!

Glad Påsk!

Glad Påsk till er alla ute i stugorna! Hade en fullspäckad planering för vad som skulle ske under påskhelgen men den verkar falla samman lite bit för bit.. jaja vad gör väl det! det man missar idag får man ta igen imorgon! =) Solen skiner och det är underbart väder så vad finns det att klaga på? Kanske ska ta med Max ut en runda imorgon och låta honom testa sin "trampcykel" som han inte andvänt sen i höstas? =)

RSS 2.0