Lite ledigt

Nu är snart natthelgen över och äntligen lite långledig igen! Härligt! Har varit sååå otroligt jobbigt att inte kunna träffa Max knappt alls denna helgen! Jag är sån med att jag måste sova länge om dagarna för att orka jobba 12timmars nätterna.. Och då hinner jag ju inte med lillkillen alls. Är så fruktansvärt jobbigt att det värker i en! Började nästan gråta när jag såg honom häromdagen efter att inte träffat honom på 1,5 dygn! Så jobbigt att vara så nära men ändå så långt borta..

Nu börjar han prata mer också.. Härmar kossor, får och hästar och Rickards föräldrar säger att han har sagt "bilar" också.. Men det mesta är fortfarande "mamma".. Mamma är alltså inte bara jag utan dom flesta runt om och lite allt möjligt.. Tror han vet att jag är mamma men att det är så lätt och smidigt att säga att det mesta runtom också blir det... Han börjar bli så stor nu.. Varje gång jag ser honom blir jag nästan mörkrädd så stor han är och hur otroligt snabbt tiden har gått! Från att bara ligga där och inte kunna göra nåt till att springa omkring som ett yrväder och busa hela dagarna!

Nu har vi även bokat en utomlandsresa... Tillsammans med "galna familjen" (Mamma, Daniel, Annie, Thea, Jonna, Elias, Mormor, Morfar, Roine, Ulrika, Gina och Robin) har vi bokat en vecka i bulgarien i slutet av augusti nästa år! Detta innebär dock att vi kommer hem på lördagen och tjejmilen är dagen efter så jag får se om det blir tjejmil eller om jag får strunta i det.. Kan ju bli tajt beroende på hur dags planet landar i köpenhamn och så... Egentligen så finns inga pengar till denna resan... Men men.. Vi har fram till Juli på oss att spara, spara och spara! Och jag som egentligen ville ha en systemkamera.. Det vågar man ju inte ens nämna nu... ;)

Bud är nu lagt på ett hus! Än så är det bara vi som har lagt bud. Ett annat par är intresserade med får reda på på tisdag eller onsdag om dom får lån från banken eller inte.. Så då börjar antingen budgivningen eller så får vi se om säljarna går med på vårat bud eller vad som händer.. Går och är jättespänd hela tiden och hoppas verkligen att vi får huset! Hade varit fint om dom andra inte får låna... Lite elakt tänkt kanske med det hade ju som det ser ut nu varit det bästa för oss! Hoppas hoppas! Och ni som läser detta får hjälpa oss att hålla tummarna så att det går!

Känner att jag har varit väldigt dålig på att lägga in bilder på guldklimpen nu på sistonne! Både här och på facebook har det varit bildtorka nu ett tag. Ska se om jag kan försöka hinna med att lägga ut lite bilder nu under ledigheten..

Min stora älskling fyllde år i lördags. Av mej och Max fick han en tattis! Han ska nog tatta in "Max" verkar det som. Han blev väldigt glad för den! Något som han länge pratat om att göra med aldrig tagit tag i ordentligt.. Men nu finns det ingen återvändo.. ;)

Lillkillen har blivit stor..

Tiden går alldeles för fort! Lille Max fyllde 1 år i förgår.. Han e ju stora killen nu! Springer omkring och leker hemma så duktigt! Klättrar tom över de en decimeter höga trösklarna alldeles själv! Och han fick så mycket fina leksaker på kalaset! Jättetack till alla!

Jobbigt att jobba nu.. Saknar ju Max heeeela tiden! Kan man inte få vara mammaledig föralltid??? Som förälder skulle man inte behöva jobba och lämna bort sina barn.. Man skulle vara hemma och leka!

Jobbar natt nu (fikar just nu) och sen ska jag hem och lägga mej och när jag vaknat sen i eftermiddag så funderar jag på att ta cyklen till jämjö och göra ett besök hos mamma och mormor.. Skulle egentligen behöva följa med Linda och Agnes och träna på Friskis men Max har ju varit bortlämnad hela dagen och jag saknar ju honom så så jag vill hinna umgås lite med honom också innan jag börjar jobba imorgon kväll igen.. Och en cykeltur till Jämjö är ju inte helt fel.. =)

Ska lägga bud på ett hus nu i dagarna! Håll tummarna för oss! Hoppas hoppas hoppas!

Och så har jag bestämt mej! Nästa år blir det Vårruset (5km), Göteborgsvarvet (21km) och Tjejmilen (10km)! Ska anmäla mej till det så fort som vi får internet hemma vilket förhoppnigsvis är idag eller på fredag! Sen är det bara att börja träna! Skönt att ha ett mål med träningen. En liten morot när man ska klä på sej löpardojjorna i -5grader och ut och springa i mörkret...

Jobbar..

Ja då var man tillbaka på jobbet igen.. Har just nu rast. Första 12timmars passet på över ett år.. Fast det har gått rätt ok än så länge.. Bara en och en halv timme kvar nu ju..

Skulle egentligen ha varit på kräftskiva hos Matte och Linda ikväll men eftersom jag jobbar till 19 och sen ska duscha och så har man en bit hem numera så är ju inte jag hemma och hämtar Rickard och Max förrän tidigast kl 20 och då hinner vi ju precis ut till dom lagom till att Max ska ha gröt och sova.. Känns inte särskillt snällt mot lillkillen.. och så ska jag upp kl 5.30 imorgon med så... Ska ju orka med ett 12 timmars till..

På måndag så är det sjätte växeln som gäller.. Max fyller ett år på tisdag och då ska alla kakor vara bakade, borden dukade, presenterna inslagna, tvätten tvättad, huset städat och allt annat redo.. Vi ändrade även tiden för visningen från onsdag till måndag.. Kunde inte vänta så länge på att få se huset.. Är ju sååå nyfikna..

Jaja.. rasten slut.. Hoppas Rickard löser imorgon så att internet funkar hos oss.. Har varit drygt utan det nu...

Inget internet...

Nu har vi flyttat upp till skogen vilket innebär inget internet på några veckor.. Därav bristen på nya inlägg.. Är på kalas hos Thea och Annie just nu så det blir bara lite snabb info...

Köpt ny bil (som vi älskar), ska titta på ett hus den 16 sep som jag tror är nåt som vi skulle kunna ha, Max ska ta spruta imorgon och jag klippa mej, vi ska grilla hos oss i Sillesås imorgon (har alltså flytt lägenheten nu), Max fyller snart år och jag har jobbat en vecka... Det är väl det som har hänt lite kort och gott nu på sistone.. Får ta det mer noga en annan gång.. Får nog återgå till kalaset nu... =)

RSS 2.0