Frisk och nytaggad!

Max har äntligen blivit fri från febern! Tänk att det skulle ta en hel vecka innan den j*vla febern ville ge sej! Han och jag var lika glada idag när vi äntligen vågade gå utanför dörren här hemma!

Och nu har Rickard äntligen fått sin tattis! Den blev verkligen superfin! Vilken kanonfödelsedagspresent det var jag kom på! Han och jag är lika nöjda!

Imorgon är det dop som gäller! Ludvig ska döpas så ikväll ska vi städa (kommer andra som ska bo i huset i helgen så vi får tillfälligt flytta hem till Rickards föräldrar) och så ska doppresenterna svepas in! Så full upp! Inte tid att sitta här längre.. ;)

Fortfarande sjuk...

Mammas lilla älskling är fortfarande sjuk.. =( Hela helgen har han haft ca 38 grader... Inte mycket feber och det märks knappt på honom men den är där.. så imorgon ringer jag vårdcentralen så får dom fixa en tid till en läkare imorgon.. Han har ju varit förkyld ett tag och när han precis blev bra från det så fick han lite hosta och nu så har febern också kommit.. feber och lite hosta... inte kul.. stackarn börjar ju tycka det är tråkigt att bara vara inne med och inte träffa några andra. Tråkigt för en annan också nu när man är ledig.. ledig mån tis ons och kommer inte utanför huset... Trisst.. Jobbigt det här med sjukdomar..



Provar nya hörselskydden





Måla med kritor är jätteroligt!





Kusinerna som gillar att titta på Bamse i Max Nalle Puh-soffa


Lustigt..

...hur en dag kan förändras så. Vaknade i morse och var bara lycklig! Fint väder, en go känsla och allt kändes kanon(trots att jag skulle till jobbet på eftermiddagen =) )!
När jag lagom gjort mej iordning och skulle köra till jobbet så kände jag att Max var lite varm.. Feber.. Bara lite men tillräckligt för att vara feber.. Jobbigt.. Första gången jag fick vaba... Nu sover han den lille killen så jag får se hur han mår sen när han vaknar.. Typiskt att Rickard ska vara iväg hela dagen idag och inte komma hem förrän jättesent.. först skola och direkt till inomhus DM.. Får se om det blir nån årsfest med nopeln för mej imorgon då...

Nu har killen vaknat och ingen feber! Hoppas det håller i sej!

Dagen har faktist varit ok ändå. om man bortser från febern.. Max och jag har haft det riktigt mysigt hemma! =)

Nytt köperekord!

Så kan det gå när man är i Ullared.. Nytt köperekord! Har aldrig handlat för så mycket pengar förut.. Inget om man jämför med tanten i serien som handlar för 50-70 tusen dock men mycket för oss! Men så blir det lätt när man ska handla julklappar mm.. Vi kom alltså hem med julklappar till Max, Thea och Ludvig, pulka till Max (som ev blir en julklapp), termobyxor, lekmössa och vantar till mej (så jag kan vara ute och åka pulka och slänga mej i snön i vinter), skjortor och slipsar till Rickard, lite tröjor och linne till mej, tomtedräkt till Max, två jackor till Max, byxor och tröjor till Max, lite underkläder, hårfärg, nagellack, hårborstar mm. mm. mm. Många bäckar små.. men jag tror inte att vi kom hem med något som var jätteonödigt faktist.. Tror bara det är saker som är till användning och som vi hade behövt köpa i vilket fall som helst!
Vilken tur att vi körde så tidigt som vi gjorde! Vi var uppe ca en halvtimme innan dom öppnade så vi hann äta lite frukost och ställa oss i kön i lugn och ro. När vi kom in så i princip sprang Rickard och jag till barnkläderna och efter det gick jag till damavdelningen sen tog vi herravdelningen. Då var det lugnt och knappt nåt folk alls. Så dessa tre avdelningarna gick på 2-3 timmar.. Efter det var det panik! Gick inte att köra vagnen framåt alls! Utan man fick gå slalom mellan alla galna tanter och kundvagnar och hämta det man ville ha och sedan försöka kräla sej tillbaka till vagnen igen! Helt galet med folk var det! Jag har aldrig varit med om liknande! Lika mycket som vi hann med under de första timmarna hann vi sedan med under resten av dagen... Så ett tips om ni ska åka dit, särskillt nu i juletid, åk så ni är uppe tills dom öppnar och ta dom största avdelningarna med en gång!!!

Om bara några veckor så är det dags för flytt igen! Var ju inte så längesedan så man kommer nog ihåg dom flesta saker man ska kolla upp.. El, adressändring, internet..

Max älskar Bamse! Det första han kommer hem eller vaknar på morgonen så går han fram till datorn och pekar och säger "baba" (=Bamse). Så sätter man på det och han blir jätteglad och sitter och tittar i nån timme eller så.. Stänger man av datorn eller inte sätter på Bamse så blir han JÄTTELEDSEN! Bamse är stora idolen!
Kusinen Ludvig tycker också han om Bamse (fast han bara är tre månader gammal). Han och Max satt i Max Nalle Puh soffa och tittade på Bamse igår kväll! Bägge lika intresserade! =)

Inte tid idag...

Tattueraren hade inte tid med Rickard idag.. typiskt.. åkt hela vägen till Karlshamn och sen får ett "försök nästa fredag"... Drygt.. Drop in på Black Magic Tattoo betyder lite annat än drop in.. kan tydligen vara kö utanför studion en timme innan dom öppnar.. så vi får åka dit en annan vecka och vara i god tid helt enkelt... Suck.. Riktigt jobbigt när man sett fram emot nåt så...
Men vi gick lite på stan där och även på stan här hemma... Hittade finkläder till Max iaf.. Ska vi bara hitta en fin tomtedräkt till honom med som han kan ha i jul!

Imorgon smäller det! Ullared! Ska bara hitta lite pengar med som vi kan göra av med! Tur vi har kombi nu! ska bli såååå kul! Nu ska ja sätta mej och skriva ihop en inköpslista och sen sätts klockan på halv 3 i natt och sen bär det av! Någon som kommer på nåt i sista sekunden som ni vill ha där uppe så får ni skicka ett sms eller nåt under dagen så kan vi se om vi inte kan lösa det.. =)

Kroppsmålning på schemat imorgon

Idag har Max och jag varit och hälsat på min farmor och farfar på Sturkö! Ett mycket trevligt besök!
Jag har även varit på spinning.. Ett medelpass. Tungt var det men jätteskönt när man var färdig och kom hem och fick äta Tacos! =)
I onsdags åt vi kroppkakor hos Rickards föräldrar och Max fick träffa sin kusin! Det var ett tag sen han såg honom nu och den lille killen har blivit så stor så nu var han lite mer intressant för Max.. Fast fortfarande inte riktgit rolig.. Han gjorde ju inget... ;) Men vilket söt kusin Max har! Han gav mej ett riktigt charmigt leende när jag pratade med honom (sen kan det ju diskuteras om han skrattade åt mej eller flirtade med mej..) =)

Imorgon bär det av till Karlshamn för Rickard och mej och dags för tattueringen för Rickard! Jag är mer pirrig än vad han är... =)

Och på lördag morgon åker vi till Ullared.. Eller morgon och morgon.. Ska satsa på att hämta Maggan och Agnes inne in stan kl 3 på natten så jag vet inte om jag vill kalla det morgon.. blir tidigt i sängen för oss imorgon.. :S

Design

Vad tycks om det nya utseendet på min blogg? Vilken datahacker man e! Det visste ni inte!? (inte jag heller kan ju tilläggas... fått liiiiiiite hjälp från en hemsida med det behöver man ju inte säga nåt om..) Vad tycker ni om utseendet? Komentera gärna! Hinner inte med fler förändringar idag eller ett längre inlägg just nu men var berädda på att förändringar kanske sker här i framtiden! Och fler inlägg.. förhoppningsvis ett par till innnan veckans slut.. för detta verkar bli en händelserik vecka! =)

1 dec = Jämjöbor

Nu är vinterdäcken på bilen! Redo för en tur till Ullared på lördag!

På fredag smäller det för rickard.. Dags att visa vad han går för.. Tattis! =)

Dags för ytterligare en flytt! Den förste december blir vi jämjöbor! Är det nån som inte har nåt att göra dom dagarna så är ni hjärtligt välkomna att komma och hjälpa oss! Om ni inte kan lyfta så kanske hjälpa till att passa Max... =) En tvåa på skolvägen.. tänkte bo där så länge och leta lite undertiden om det kanske dyker upp en trea på bottenplan sen.. för det hade varit bäst..

Jag måste ha blivit alldeles flängd efter att ha jobbat 40 timmar natt i helgen... Jag har börjat lyssna på Backstreet Boys igen! Kan rekomendera deras nya singel "Straight trought my heart". Ruggigt bra låt!

Max och jag har tvättat bilen idag! Han var jätteduktig med svampen och vattnet! Han var lika blöt som bilen när vi var klara! Då tackar man för vinteroverallen som fick den största smällen! =)


RSS 2.0