I princip allt är perfekt nu!

Rickard är hemma och är pappaledig! Det är verkligen helt underbart! Njuter av varje sekund! Tänk om det kunde vara så här varje dag livet ut! Det hade varit helt underbart! Hela familjen hemma och myser och fixar med saker och inställningen till det mesta nu är "det vi inte hinner idag, tar vi imorgon!".
Det enda som är synd just idag är att Max åter igen har fått feber.. 40,4 grader har topptemperaturen legat på... stackars liten.. Tur i oturen så har det ju inte varit direkt bra väder idag så han har inte missat några timmar i sandlådan i alla fall.. Spännande väder när det helt plötsligt börjar åska och hagla. I mitten av Juni..

Idag var vi hos läkaren angående bebisens storlek eftersom Max var så stor.. Det enda som hände var att hon informerade om deras rutiner när man fått ett så stort barn innan.. Det händer inget speciellt innan BF, men om jag inte har fött innan 23 juli så får vi en tid in till förlossningen. Där gör dom ultraljud och känner på magen och gör utifrån det och hur jag känner en bedömning för om det behöver sättas igång eller om dom låter mej gå några dagar till och sedan får ett nytt datum in för en ny koll.. Hoppas verkligen att det vill köra igång av sej själv så jag slipper igångsättning..

I helgen var vi på Kolmården! Vilken underbar son och sambo jag har! Max var jättesnäll och jätteglad hela helgen! Tyckte verkligen om alla djuren! Men bäst var nog ändå Bamse! Särskillt när han busade med Max och kittlade honom i magen och på näsan! =) Och vilken underbar sambo jag har! Han tog hand om allt det tunga under helgen så jag bara kunde fotografera, filma och busa med Max! Han bar Max, körde vagnen, bar alla tunga väskor och tog hand om allt så jag bara behövde gå. Underbar han e! Vad skulle jag gjort utan honom! Var ändå tungt nog att gå omkring i alla dom backarna och gå dom sträckorna mellan alla saker med 19,5kg extra att bära!

Det enda som inte är perfekt just nu är att jag börjar få en ganska stor inre stress för allt som jag vill ha färdigt innan bebisen kommer.. Plockat fram och tvättat kläderna, inhandlat allt som behövs och fixat iordning det, gjort iordning hemma osv.. men jag hoppas verkligen att vi hinner.. det SKA vi göra! =)Blev visst på sne, men nu ska jag ta hand om min sjuke son så jag har inte tid att ändra det nu.. Utan ni får så snällt luta på huvudet för att se ordentligt! ;)

Mycket..

Mycket har hänt sedan sist.. Märker att jag är väldigt dålig på att hinna uppdatera bloggen här men jag hoppas att det kanske kan bli lite ändring på det nu.. Nu är ju både jag och Rickard hemma hela sommaren så då kanske jag hinner få några minuters egentid framför datorn..

Flyttat till ny lägenhet på bottenplan! Väldigt skönt! Nu är även staketet uppe på uteplatsen så nu kan Max få vara lite ute med! Känns väldigt skönt!

Var hos BM idag.. är i vecka 35 nu redan så tiden går väldigt fort! 18,5kg plus.. men ändå känner jag mej mindre än vad jag var med Max... mycket konstigt.. på måndag är det dags för läkarbesöket för att se vad hon säger.. men som det känns just nu så är det ganska meningslöst för bm tycker det känns som ett normalstort barn, och det känner väl jag med att det känns som...

Till helgen är det dags att åka upp till Kolmården! Ska bli roligt att se vad Max säger om alla djuren och om Bamses Värld! Tror han kommer tycka att det är jättespännande!

Några saker kvar att göra innan allt är babyklart.. Säng, vagn (med tillbehör), mm.... Men hoppas att det hinns med att göra senast veckan efter midsommar.. måste få iordning här hemma innan vi kan inhandla de sakerna och just nu så bor vi i ett enormt kaos.. ganska jobbigt kan jag meddela... känns att som gravid så får man antingen inte göra något eller sådana saker som inte folk tror är så jobbiga.. passa Max är lätt så det kan jag göra.. men är det nån som tänkte på att han faktist väger 16 kg och vissa lådor och dylikt som kan behöva lyftas väger mindre än 10 kg? Vilket är då jobbigast? Springa omkring och jaga Max och lyfta honom när han stretar emot eller lyfta några smågrejer? Ibland hade det varit fint om man kunde clona sej...


RSS 2.0