Ska man "bygga" nytt hus?

Har tillbringat natten hos mamma så igår kväll gick vi en runda och tittade på några tomter i Jämjö. Började fundera på om det kanske är värt att bygga eget. Eller bygga och bygga, köpa ett färdigt hus som man vill ha det. kostar ju en del men det kanske inte blir så stor skillnad i pris när man är färdig med att gjort i ordning i ett hus som man köper som är halvdant? Värt en funderare iaf..
Ringde till Peab som har tomterna för att fråga vad de kostar och om det är något annan speciellt och framförallt om det finns några tomter lediga. Och med min vanliga tur så var tanten jag skulle prata med inte där idag! Får ringa imorgon.. men jag vill ju veta NU!!! Suck.. Tittar lite på företag som bygger hus och se vad dom har för hus om det är något som faller en i smaken.. *drömmer mej bort*

Det är fullt ös när man hälsar på mamma iaf.. Lillasyster Thea är ett yrväder som bara ska busa med Max! Hon springer omkring och ger honom saker och pussar honom och säger "Du e jätte gollig!" och ska slängas upp i taket och ja... säg nåt hon inte gör.. Körde tom omkring med honom i sin vagn som hon ska ha på Mallorca! Och lillkillen bara satt där och hängde med! Spännande att det händer saker hela tiden med den där tosiga mostern! Det märks att han trivs att umgås med henne och resten av släkten med för den delen.

Jaja.. Ikväll är det match mot Frigg. Ska nog lägga ifrån mej kakorna nu och gå och laga lite mat.. Eller? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0