Två droppar kiss

Att börja en lördag med att kliva upp klockan sju är inte riktigt min melodi.. Barnen brukar sova till i alla fall klockan åtta men inte idag. Typiskt, för de dagar då vi måste gå upp klockan sju så sover de så tungt att man aldrig tror att man ska få upp dom från sängen. Max i alla fall, Moa är lite mer morgonpigg än vad han är.

Men morgonen fick en rolig start när vi (som vanligt) började med att gå upp på toaletten där Max och jag skulle kissa morgonkissen och vi skulle byta Moas blöja. Moa har börjat ta av sin blöja själv om dagarna om hon inte har några byxor på sig och så gillar hon att gå och sätta sej på pottan. Idag så ville hon så klart sitta på pottan när vi fått av henne blöjan och självklart fick hon det! Då kom det två droppar kiss i pottan! Inte mycket men definitivt märkbart! Åh så glada vi blev allihopa! Sen att resen av kisset en stund senare hamnade på badrumsgovlet är ju bara en lite petitess, inget att bry sej om. Det verkar alltså som om den här lilla fröken vill bli blöjfri tidigt! Inget som vi har något emot, snarare tvärt om!
Vi hade tänkt börja potträna med Moa i sommar, då det är lättare att springa omkring ute i bara trosor och tröja och öva sej. Men tjejen verkar visst ha andra tankar om det där än vi så vi börjar väl lite smått redan nu då! Hon kan ju faktist få sitta på pottan när vi andra ändå är på toaletten och gör våra behov så får vi se vad det leder till!

Kan knappt fatta att min lilla bebis börjar bli en så stor flicka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0