Första tandläkarbesöket

Igår var Max hos tandläkaren för första gången! Han tyckte det var spännande. Han satt i Rickards knä medans tandläkaren pratade med mej och Rickard om hur viktigt det är att borsta hans tänder morgon och kväll, att inte ge honom godis, att inte småäta och bara ge honom vatten i nappflaskan osv. Tror ni känner igen det där allihopa va? Fast nu när det handlar om sitt barn så känns det lite viktigare att hålla det så bra det går. Vill ju inte behöva sätta honom i stolen så att dom får borra i hans små tänder när han är så liten. Den smärtan vill man ju inte orsaka honom i onödan. Fast självklart kommer Max få både glass och godis så småningom men inte varje dag och hela tiden.. Ja ni försår mitt tänk, så som alla föräldrar i grund och botten skulle vilja ha det men som väldigt få lyckas med hela vägen ;)

Nu är vi i full gång med packning och allt annat! Smart av oss att lägga ett kalas för mej ett dygn innan vi ska köra till Bjärred (sedan vidare till Mallorca, dit vi ska flyga - inte köra ;) ) och visning av lägenheten när vi är iväg. Alltså är det inte bara för oss att packa och bege oss utan vi ska fixa fika osv inför kalaset och storstäda och piffa hela lägenheten som ska vara i tiptopp när vi åker härifrån. Har dessutom tvättid imorgon kväll så vi har allt nytvättat tills vi åker..
Och till råga på allt så märker vi att Max kläder i stl 74 sitter tajt på honom. Allt är inte så smått så det är för kort med vissa byxor som ska sitta slappt i benen är tajta i stället och vissa bodys är svåra att knäppa på honom. Visst är det roligt att få köpa nya kläder till honom men kunde inte denna storleksändringen kommit nån vecka tidigare? Men men.. bara att bege sej ut på stan idag och se glad ut! =)

Rickard pratade även lite med mäklaren igår och det är en som har anmält sej till visningen och en som har bett om att få årsredovisningen för lägenheten. Är ju ca en vecka till innan det är visning så vi hoppas att det kommer flera. Men det räcker ju med en som är villig att betala priset vi vill ha.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0