Pyssel

I dagarna som gått har barnen varit väldigt pyssliga av sej, vilket uppskattas mycket! Jag gillar att barnen pysslar och är kreativa och då är vårt pysselbord helt ovärdeligt!

Det började i förgår med att Max och jag lekte med Duplo och hans ena gubbe där skulle gå till sin rymdraket. Men han hade ju ingen rymdraket... Så vi gjorde en!Rymdraket till Duplo-gubbarna. Tänk vad en toarulle, en del av ett äggfack, färg, papper och lite fantasi kan göra!Rymdraketen måste ju ha lite fin färg med...

Igår så var Max åter på målarhumör och ville måla med vattenfärger! Moa (som just nu ska göra ALLT som storebror gör) ville såklart också måla med vattenfärger!Nöjda barn som målar fint.

I helgen när vi var i Jönköping så sov vi på Scandic hotell. Och förutom pankakor till barnen till frukost så hade dom en juicepress och färska apelsiner! Max tyckte det var jätteroligt att göra juice!
Efter målandet igår så kom jag på att vi har ju en egen lite juicepress. Inte en sådan avancerad el-sak som de hade på hotellet, men en enkel som man kan pressa för hand, räcker för oss. Så när barnen målat färdigt ville dom ha juice, så vi gjorde lite!Försöka själv först såklart!Och som sagt, allt som storebror gör....

Barnen drack juicen och tyckte det var jätteroligt. Något som garanterat kommer göras igen i detta hus (fast kanske inte så ofta som barnen vill, för då hade vi behövt ett eget apelsinträd!).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0