Blogg app

Äntligen har den kommit! Blogg.se har skaffat en app! Första gången jag provar och är är jag inte helt nöjd.. Det verkar inte som om jag kan välja en kategori när jag lägger ut inläggen så här.. Men jag är inte så duktig på den än så jag får experimentera mej fram här! Men man kan lägga ut bilder och jag kan enklare blogga från bussen till och från skolan! Det gillas skarpt!


Kommentarer
Postat av: Lotta

var hittade du den appen??

2011-10-08 @ 12:36:08
Postat av: Emma

Hej Lotta!

Visste inte att du hade en blogg? Vilken av dom använder du nu? Tänkte om jag fick så kunde jag länka till den från min (lättare för mej att följa den då) =)

Appen hittade jag på app store men bara häromdagen. tror den är rätt ny.. sökte på "blogg.se" så hittade jag den. Iphone app alltså! Tror inte den kommit till android än..

2011-10-09 @ 16:04:32
URL: http://therocknrollangel.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej! jo jag har en blogg, dock uppdaterar jag den inte så ofta.. men hittade en wordpress app så nu har jag bytt till antagligeninte.wordpress.com ska försöka lbi bättre på att uppdatera=)

2011-10-09 @ 18:11:02
Postat av: Johanna

Du kan ju mobilblogga också, typ skriva ett sms eller mms och skicka till ett visst nummer så kommer det in på bloggen. Det brukar jag göra!

2011-10-13 @ 21:19:22
URL: http://johannamsvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0