Ölands djur- och nöjespark

I torsdags så åkte hela familjen + svärföräldrarna + Rickards syster med familj upp till Ölands djurpark! Man kan väl säga att vi hade tur med allt utom vädret.. Fast man kan ju vända på det med.. Det kunde ha varit värre! Det regnade en del i början men då passade vi på att äta och titta på de djuren som var inomhus. Sedan hade vi uppehåll hela dagen men allt var blött. Men skam den som ger sej! Nya ombyten och regnkläder på barnen så var det inget som kunde stoppa oss! Och barnen hade alla superkul hela långa dagen! Och med tanke på vädret så var det inga köer till några karuseller så det var bara att åka, åka och åka!

Moas favorit var alla aporna. Åh vad hon älskade dom! Dom hoppade och for ju hela tiden så det är klart att det var roligt att se på dom! Roligare än att se en orm som försöker sluka en råtta iaf.. ;)

Max favorit var zebrorna. I hagen för zebrorna fanns även strutsar och gnuer och när vi pekade på dom och visade dom så blev svaret bara "där är zebror" och så pekade han på zebrorna. Och ja, zebror är ju faktist väldigt häftiga djur! =)

Min favorit är som vanligt tigrarna! Dessa stora, magnifika djur! Smidiga, stora, tunga men ändå lätta på foten. Älskar dom!

Rickard fick jag inget riktigt svar från vad hans favorit var. Han mumlade något om att lejonungarna var söta. Jo men visst tyckte jag, det är ju en självklarhet! Vem tycker inte att lejonungar är söta?

En sådan här dag är svår att beskriva i ord! Barnens lycka och alla stolta föräldrar och mor- och far-föräldrar! Så några bilder får beskriva istället!"Titta farfar! Där är fler apor!"
Max kommentar när han försöker lyfta en dinosaurie: "Du måste hjälpa mej! Den är lite tung.."
Tro jag det...
Hjälp! En dinosaurie äter upp min son!
En av Max favoriter var att åka karusell själv med kusinen! Att få åka i en brandbil dessutom var ju en extra bonus! =)
Moa passade på att ha ett litet pusskalas med kusinen mitt bland allt karusellåkande!
Så här glad blir man av att åka massa karusell och titta på djur!
Tro det eller ej, men här är i alla fall bildbeviset. Farfar åker karusell! =)

När dagen var till ända så tog det inte många minuter, för varken vuxna eller barn, att somna. Och jag kan nästan lova att alla somnade med ett leende på läpparna! Ett underbart minne vi alla bär med oss! Detta kommer vi garanterat göra fler gånger!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0