Halsningar fran Mallis!

Hej alla glada Svennar! Hoppas ni har det kallt och regnigt hemma i Sverige! ;)

En liten uppdatering harifran Mallorca kanske sitter pa sin plats nu..

Har nu varit har nere i en vecka och har med andra ord hunnit med en hel del... Vet inte riktigt var jag ska borja sa jag tar det lite som det dyker upp..
Mamma och Daniel gifte sej i torsdags. Ett jattefint brollop blev det! Jattemysigt stalle dom gifte sej pa. Dock sa blaste det en hel del sa haret stog at alla hall och kanter pa oss med gick bra anda! =)
Max fick feber pa kvallen efter brollopet och nu sa ar han snorig och hostig.. Sa vi fick sitta inne en dag med honom men sedan blev han bra fran febern iaf sa han kunde vara lite ute. Men aven Thea och mamma akte pa feber.. Thea i tva dagar och mamma i en dag.. Och nastan alla har blivit forkylda! Trisst men det ar sant som hander..
Max alskar att bada i bade havet och poolen! Tycker det ar jattekul att umgas med alla har nere och blir jatteglad sa fort nagon pratar eller busar med honom! Han har aven lart sej en del bus har nere! Han vinkar glatt till alla manniskor! =) Nagra damer vid poolen gav han tom en slangpuss! =) Vilken liten charmkille man har! Han har aven borjat klappa handerna! Jattedukigt pa det ar han! Sa fort man borjar sjunga "klappa handerna..." sa borjar han att klappa! Urgullig!
Igar var vi och sag pa sista matchen i la liga mellan Mallorca och Vila Real. Holl dock pa att missa den.. var hundra procentiga pa att matchen skulle vara idag (sondag) men den var igar (lordag) sa tjugo minuter efter att vi skulle ha varit vid upphamtningsplatsen sa ar vi pa vag och ska ata och da star bussen utanfor och vantar pa oss! Full med folk som ska pa matchen! Och vi har inte atit eller nagonting sa vi bara overlamnar Max till Ulrika och Gina och ger dom rumsnyckeln och sen springer vi... Kandes jobbigt att bara lamna honom sa dar hastigt med det hade gatt hur bra som helst! Inte en litet gnall eller pip utan att hade bara kelat med Gina hela kvallen!!!
Idag har vi varit i Drakgrottorna och kollat. Skulle aven till parlfabriken har pa mallorca men den hade stangt idag... far ta det en annan dag nu nar vi har bilarna!
Kommer ju inte komma i nagra klader nar jag kommer hem iaf.. tva veckor med all inclusive och efterratter och godis hela dagarna tar pa figuren! Tur vi ska cykla lite pa gotland nar vi kommer hem.. ;)

Haft tva visningar pa lagenheten med medans vi har varit ivag! sammanlagt 7 st som har varit och kollat.. Har inte hort nagot om det ar nan som ar intresserad av att lagga ett bud annu.. tankte hora av oss till maklaren imorgon och kolla kanske.. ar ju saaaa nyfikna! =)

Idag ar det mors dag och imorgon ar det min fodelsedag.. far se vad som hader da... kanns inte sa speciellt att bli 23 dock maste jag erkanna.. ;)

Hoppas jag har fatt med det mesta iaf sa att ni har en liten uppdatering pa oss! Kommer nog lagga ut lite bilder fran resan sen nar jag kommer hem till sverige igen.. Hoppas att jag kommer hinna ha tid att uppdatera lite till senare pa resan! hall utkik sa kanske det ligger utterligare ett inlagg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0