Möhippa

Kan ju inleda med att säga att det blev inte det huset vi la bud på för oss.. banken ville att vi skulle ha sålt vår lägenhet och bo på gatan för att vi ska få lån.. ungefär så iaf... orkar inte bry mej om det mer just nu... blir bara arg då.. ska prata med en annan bank på onsdag nästa vecka så får vi se om dom kan ge oss lånelöfte så att vi kan lägga bud ifall ett annat hus som intresserar oss skulle dyka upp.

Max har börjat krypa! Eller nästan iaf.. Han ålar sej framåt med rumpan i vädret! Urgulligt! Och snabb som s*tan är han också! kan inte lämna honom med blicken för en sekund! Och det som är mest intressant är sladdar och eluttag. precis dom sakerna som han absolut inte får ha..

I lördags hade vi möhippa för mamma! Det blev lyckat! Mycket roligt! Hon blev väldigt överraskad och hade inte alls väntat sej att vi skulle komma och göra något sådant här! Väldigt roligt! Började dagen på Boda borg där vi alla visade vad vi går för i "fångarna på fortet"-stil! Men grymmast där var ändå mamma med sina "superbra skor" och utmaningarna som var sååå lätta.. ;)
Efter det var vi och grillade på långö där mamma även fick kasta lite handboll. Sen sjöng hon in en sång här hemma i Rickards "studio". Sen var det god mat på Nivå, singstar hemma hos oss igen och sen utgång och dans natten lång som gällde! Alla hade jättekul! Kul att det blev så lyckat!

Agnes, jag och Max hälsade på Linda och Emil i tisdags. Mycket trevligt! Tack linda för dom goda frallorna och den trevliga promenaden! Skönt att komma från stadsluften lite.. ;)

Fick kräksjukan natten till i går.. igen.. jag som aldrig brukar vara sjuk har åkt på den skiten två gånger på kort tid! Vad är det som händer egentligen? Låg helt utslagen igår men idag mår jag bättre.. Får dock vänta tills imorgon innan jag kan bege mej ut igen.. 48 timmar efter säger dom att det smittar. Och sånt här önskar man ingen annan så man stannar inne. Håller nu tummarna på att Rickard och Max klarar sej undan skiten. Än är det lugnt.. *peppar peppar..*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0