Vaddå inte går??

Dessa j*vlar bilar! Hittade en i lördags i Helsingborg som vi efter mycket om och men fick skriva kontrakt på.. En annan var också intresserad av bilen men vi fick den tillslut. Meningen var att vi skulle hämta den på fredag när vi ska ner dit och gå på Rickards kusins bröllop. Men så ringde försäljaren i går och sa att airbagen på passagerarsidan inte går att koppla väck.. Vad är detta?? Det är en kombi?? En familjebil! Ska man köra med små barn i bakåtvändastolar fram så måste man kunna koppla väck den.. sjukt att det inte funkar! Har försökt få tag på försäljaren men han har inte jobbat när vi har ringt.. för är det så här så måste vi häva köpet.. Borde inte vara några problem tycker jag för det står i kontraktet att airbagen ska bort och den är ju inte borta så dom bröt ju sin del av avtalet först...
Så nu så har vi fått börja titta på lite nyare modeller av samma bil för att kunna koppla loss airbagen.. Eller om vi ska köpa en helt annan bil.. Fast den är ju så fin.. Mazda 6... Hoppas vi hittar en som passar vår smak, plånbok och som man kan koppla väck airbagen på.. suck.. bara att börja leta igen...

Det gick bra med Max att sova borta! Två gånger har han gjort det nu hos sin farmor och farfar och det gick kanon! Men gud vad vi saknade honom! När vi gick och la oss på natten efter att varit ute på sailet så låg vi och pratade om hur mycket vi saknade honom. Och han blev så glad när han såg oss när dom var och lämnade honom här! Vilken känsla det var att se honom bli så glad av att se oss! Vi blev ju minst lika glada vi! Förstår inte hur jag ska kunna jobba och vara ifrån honom så ofta..

Arvingarna!

Har precis kommit hem från Sailet där jag, Rickard och Maggan har tittat på Arvingarna! Vilken nostalgitripp! Vilka barndomsminnen som dök upp! Elois, Coola killar, Tjejer... Kim, Casper, Lasse och Tommy.. Vilka killar! =)

I natt sover Max borta helt själv första natten någonsin. Känns otroligt tungt faktist. Trodde inte det skulle kännas så här ensamt faktist.. Rickard jobbar och Max hos sin farmor och farfar.. Suck.. Stackars lilla ensamma jag! Än så länge hade allt med Max gått bra. Tror inte att det kommer bli några problem heller.. Längtar tills jag ska köra och hämta honom imorgon! Då ska vi gå på Sailet och se om vi inte kan hitta något roligt till honom där!

När vi var och lämnade Max hos sin farmor och farfar idag så fick vi pannkakor. Max hade redan ätit men vi tänkte att han kan ju få smaka lite pannkaka och la upp det på en tallrik i småbitar. Kul för honom att sitta och pilla i. Han åt upp en hel pannkaka!!! Han satt där och åt och åt och sa "nam nam" hela tiden! Har inte hört honom säga det så mycket förr. Han säger det ibland när han äter fast inte så ofta som han gjorde då. Farmors pannkakor, det är grejer det! =)

Saknar min älskling..

Nu jobbar Rickard natt och det känns som om det inte händer någonting här hemma. Man går bara omkring och smyger och hoppas klockan ska ticka iväg så att han stiger upp så vi kan hitta på nåt. Och när han gjort det så går tiden så fort så helt plötsligt så är det dags för honom att åka och jobba igen.. Suck.. Nu sitter jag här i sängen med datorn... Lite mörkrädd är jag.. Får för mej att jag hör saker när jag är hemma själv.. Tycker det är lite läskigt.. Hur ska det då gå när vi bor uppe i skogen sen?

Var nere hos Max kusin Ludvig i helgen! Vilken liten going! Supersnällt barn! Märktes att han var nöjd hela tiden och glad! Han hade ju inget att klaga på, åt och sov och blev bytt på när det behövdes. Vad mer kan man begära? ;) Och bli ompysslad av både mamma och pappa och morbror och "moster". Inte så ompysslad av sin kusin dock. Tror inte Max riktigt förstod att den lilla saken där var en människa.. Han tittade lite lustigt på honom, reagerade lite på när han lät och tittade mycket intresserat på varför den där saken också hade napp.. Sånna kände han ju igen för det brukar ju han själv ha! Men vilken söt unge Ludvig är! =)

Var och kollade på bil idag. Var helt säkra på att detta var bilen vi sökt.. men nej då.. Helt beige innuti.. Inte bara säterna utan ALLT!! Inte särskillt optimalt när man har barn.. Ful beige med.. Har sett vissa bilar där det är snyggt men denna var hemsk... Inte konstigt att vi tyckte det var bra pris på den,, Ingen som vill ha sån inredning i sin bil.. Får börja leta igen och hoppas att "vår" bil coh "vårt" hus snart dyker upp.. Vet att det gör det men det är jobbigt att vänta på det..

Tiden går för fort! Jag ska ju snart börja jobba och Max fyller år! Fattar inte hur vi ska hinna med allt med flytten också.. Usch.. Och jag som är en riktig planerare börjar oroa mej för Max födelsedag redan nu.. Eller är det så redan? En månad innan och det är nog ganska många gäster och en del att fixa innan.. Är det för tidigt eller?

Tandborstar och bollar

"Geng" "Gang" - Max nya ord som han säger hela tiden. Och han säger det på ett sådant sätt att man måste le åt honom! Så härlig är han! Och så har han börjat rynka på näsan och visa tänderna.. En jätterolig min som knappt går att förklara. Ska ta kort på den nån dag och lägg ut här. Den måste verkligen ses! Han är så underbar! Blir jätteglad när man kommer och han ska kela och gå omkring hela tiden! Fullt ös! Många verkar tro att man överdriver när man säger det med sen när dom har umgåtts med honom en stund så förstår dom att det inte alls är överdriver!
Max bästa leksaker är nuförtiden bollar och tandborstar! Han tycker också om att läsa böcker och sjunga. Han kan vissa rörelser själv till "Imse vimse spindel" och "Baka baka liten kaka". Jätteduktig!

Idag ska vi åka ner och hälsa på Ludde, Max kusin! Ska bli så spännande att äntligen få se det lilla livet! Vi har ju längtat så! Undra hur Max reagerar på honom? Så spännande allt är med små barn! Kommer säkert att bli sugen på att skaffa en till nu när man ser denna lille.. ;)

Att sluta amma var inte bra för vikten.. På slutet så låg jag -2kg från matchvikten.. Nu ligger jag 3kg över den.. 5kg på bara några veckor.. Illa.. Mitt mål är att iaf bli av med 3 kg så jag är nere på matchvikt till Max födelsedag.. Fast det är svårt.. har aldrig försökt att gå ner i vikt förut så jag vet inte riktigt hur man gör.. Äter godis och chips gör jag ju inte i år. Får väl minska på glassen. Det är det enda som jag äter en del av nu på sommaren. För hur kan man låta bli att äta all den goda maten som man äter nu på sommaren? Allt grillat och så? Jag är så glad i mat och har alltid varit det (i hästväg om ni frågar dom som känner mej).  Men det var ju inga problem förr när man idrottade så mycket.. Får försöka komma igång och göra det igen. För mat är otroligt gott och låta bli att ta en portion till när maten är god och jag inte är riktigt mätt det går nog inte...

Bara tre veckor kvar till flytt.. Tre veckor och en helg till jobbet börjar... Tre veckor och några dagar till tjejmilen.. Fem och en halv vecka till Max fyller ett år (!!!!!) (sjukt!!!! tiden går alldeles för fort!!!)(undra vad man ska köpa till honom?).. Nedräkningarna har börjat...

RSS 2.0