Moa 1 år!

Den lilla tjejen har nu blivit stor! I tisdags så fyllde vår lilla prinsessa ett år och det firades med pompa och ståt! Hela natten innan och hela förmiddagen kämpade jag och Rickard med presenter, kakor, cupcakes och tårtor!

Kl. 12 anlände de 35 st (!) gästerna och kak-kalaset var i full gång! Moa fick jättemycket fina presenter! Av oss fick hon en Skrållandocka, en barbapapa-puff och de tre sista barbapapagosedjuren hon inte hade! Av övriga gäster fick hon bland annat ett bord med troll på (likadant som hennes stol som hon fick av oss i julklapp, vi har dock inte hunnit beställa bordet än men snart så kommer det!), en liten dockvagn, bäddset till dockvagnen, en "Nalle Puh-bil", några böcker, lite kläder, pengar och lite övriga leksaker. Hon blev jätteglad för allt! Max tyckte också att hennes leksaker var roliga och dom leker tillsammans med dom hela dagarna!

Så var det dags för kakorna! Vi hade turen att det var fint väder hela dagen så vi kunde sitta ute (trots att meterologerna lovat regn). Det bjöds på kanelbullar, gräddbullar, drömmar, drömrulltårta och cupcakes. Allt hemmabakat. För att göra det lite roligare så utformade vi cupcakesen till fyra olika sorter. Dock smakade dom likadant men tror det såg lite roligare ut!                           De olika cupcaken

Sedan blev det dags för tårtan. Först fick Moa sin egen tårta som hon fick äta själv med händerna. Men hon föredrog att börja med sked. Till och med med två skedar. Men senare övergick hon till händerna. Hon åt och sa "Mmmmm!" så den var uppenbarligen god! =)

                                                              Mmmmm! Gott med tårtaEfter att ha ätit tårta alldeles själv så blev det klänningbyte, precis som fina damer gör på alla stora tillställningar! =) Denna gången fick prinsessan ha min gamla klänning som jag hade när jag var liten!

Sedan tog vi fram tårtan som vi andra skulle äta. Dock var alla så mätta efter alla kakor så det tog ett tag innan nästan all tårta var uppäten.             Mimmi Pigg blev motivet på den stora tårtan!

När gästerna gått hem så var Moa väldigt trött. Hon busade med leksakerna ett tag innan hon slocknade på min arm för en liten eftermiddagstur. Båda barnen somnade med ett leende på läpparna på kvällen efter en mycket trevlig dag! Tack alla för att ni förgyllde vår prinsessas första födelsedag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0