Mmm! Sockerdricka!

I morse var jag på glucosbelastning. Tur att jag är väldigt glad för sött.. För detta är verkligen sött. Men det gick ner det med! Det jobbigaste är ju att komma ihåg att man inte får äta innan. Det gör ju typ att det är det enda som man går omkring och tänker på. "får inte äta" "får inte dricka". och kvällen innan! får ju inte äta efter kl 24.00 så jag gick och la mej vid tio i tolv för att inte gå och bli sugen på nåt. Men provet efter var bra så ingen graviditetsdiabetes här inte! Och järnvärdet var också bra! Och tur var väl det för jag äter järntabletter och har gjort det sedan vecka 20 då BM rådde mej till att börja. Hade varit jobbigt om jag haft lågt järnvärde när jag redan äter tabletter..
Och typiskt nog när man sitter i rummet och tittar på tv och väntar de där två timmarna på att kunna ta glucosprovet, då får jag näsblod för andra gången i hela mitt liv! Första gången var när jag var med Max och jag vet att vissa får näsblod lättare när man är gravid. Men typiskt att jag skulle få det där inne!

I morgon är det heldag med jobbet. Först sitta i aulan och lyssna på massa prat och ha gruppövningar från 8 på morgonen till ca halv 5. Och kvällen avslutas med att äta på Harrys kl 7 med alla. Men jag får komma lite sent till "föreläsningarna" *synd* ;) för jag ska var hos specialisttandläkaren kl 8 imorgon på morgonen och kolla upp med min framtand och förhoppningsvis få besked om jag får tandinplantat eller inte.. hoppas jag får det.. och att försäkringsbolagen med tycker det..

Och på fredag är det dags för en sväng till BM igen! Då kan även Rickard följa med! =) Ska bli mysigt med en riktig familjedag på fredag! Rickard har haft mycket i skolan nu och jag har haft mycket annat med nu.. Men snart, snart så är sommaren här och då har vi ännu mer att göra, men då är det iaf saker som vi ska göra tillsammans! Falkenberg, kolmården, flytta... Nu har jag bara 11 arbetspass kvar att göra innan jag går på havandeskapsledigt! sååå härligt! Nedräkningen har börjat! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0