Nytt köperekord!

Så kan det gå när man är i Ullared.. Nytt köperekord! Har aldrig handlat för så mycket pengar förut.. Inget om man jämför med tanten i serien som handlar för 50-70 tusen dock men mycket för oss! Men så blir det lätt när man ska handla julklappar mm.. Vi kom alltså hem med julklappar till Max, Thea och Ludvig, pulka till Max (som ev blir en julklapp), termobyxor, lekmössa och vantar till mej (så jag kan vara ute och åka pulka och slänga mej i snön i vinter), skjortor och slipsar till Rickard, lite tröjor och linne till mej, tomtedräkt till Max, två jackor till Max, byxor och tröjor till Max, lite underkläder, hårfärg, nagellack, hårborstar mm. mm. mm. Många bäckar små.. men jag tror inte att vi kom hem med något som var jätteonödigt faktist.. Tror bara det är saker som är till användning och som vi hade behövt köpa i vilket fall som helst!
Vilken tur att vi körde så tidigt som vi gjorde! Vi var uppe ca en halvtimme innan dom öppnade så vi hann äta lite frukost och ställa oss i kön i lugn och ro. När vi kom in så i princip sprang Rickard och jag till barnkläderna och efter det gick jag till damavdelningen sen tog vi herravdelningen. Då var det lugnt och knappt nåt folk alls. Så dessa tre avdelningarna gick på 2-3 timmar.. Efter det var det panik! Gick inte att köra vagnen framåt alls! Utan man fick gå slalom mellan alla galna tanter och kundvagnar och hämta det man ville ha och sedan försöka kräla sej tillbaka till vagnen igen! Helt galet med folk var det! Jag har aldrig varit med om liknande! Lika mycket som vi hann med under de första timmarna hann vi sedan med under resten av dagen... Så ett tips om ni ska åka dit, särskillt nu i juletid, åk så ni är uppe tills dom öppnar och ta dom största avdelningarna med en gång!!!

Om bara några veckor så är det dags för flytt igen! Var ju inte så längesedan så man kommer nog ihåg dom flesta saker man ska kolla upp.. El, adressändring, internet..

Max älskar Bamse! Det första han kommer hem eller vaknar på morgonen så går han fram till datorn och pekar och säger "baba" (=Bamse). Så sätter man på det och han blir jätteglad och sitter och tittar i nån timme eller så.. Stänger man av datorn eller inte sätter på Bamse så blir han JÄTTELEDSEN! Bamse är stora idolen!
Kusinen Ludvig tycker också han om Bamse (fast han bara är tre månader gammal). Han och Max satt i Max Nalle Puh soffa och tittade på Bamse igår kväll! Bägge lika intresserade! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0