"En kundvagn full med barnmat och blöjor, tack!"

5 tänder.. Som sagt, poppar upp som popcorn på lille Max!

Nu ligger lägenheten ute på hemnet.se! Så är det någon som är intresserad är det bara att gå in och titta och komma på visningarna när vi är på Mallorca! =) Skönt att det gick så snabbt att få ut den på nätet. Känns så overkligt att vi om några veckor kan ha sålt vårt boende.. För några veckor sedan var det ju bara en liten knäpp idé att vi skulle sälja och flytta till hus. Nu är vi på väg att göra verklighet av det. Känns sjukt och härligt på samma gång!

Idag har vi varit och storhandlat till Mallorca med! Eller tja, vi har ju inte handlat allt som ska med på långa vägar men när man handlar barnmat, gröt, efterrätt, mellanmål, blöjor och badblöjor för tre veckor så blir det ganska mycket vill jag lova.. Och nu när Max äter barnmat från 8 mån så finns det ju så mycket fler roliga maträtter att välja mellan! Så man måste ju prova alla..

Max har även fått sej en liten termos med älgar och björnar på för att ha varmt vatten till gröten när vi är på utflykter (och att ha med sej när han hjälper farfar i skogen sen ;) ). Han har även fått sej en badring som man kan sitta i och en cykelhjälm! Vi ska ju cykla på gotland och då måste han ju ha hjälm. Nästa grej att handla blir en cykelsits till honom som vi kan ha på våra cyklar. Men det får vänta tills vi kommer hem från Mallorca och gotland.

Åh vad det är härligt med vår, sommar och sol! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0