New Yorker

Ojojoj.. Mycket stök och bök med huset vi gillar.. Fukt och grejer.. Jobbigt när man inte vet hur illa det är! Hur mycket skulle det kosta att fixa det? Och är det värt det eller finns det andra hus som passar oss bättre? Suck.. jobbigt det här med husköp när man inte är så kunnig.. Men man lär väl sig längs vägen! =)

Glad påsk till er alla föresten! Det händer så mycket nu att jag nästan glömmer bort att det faktist är påsk! Ska plocka upp lådan och sätta upp lite kycklingar här idag så det iaf är lite påskkänsla så här på Max fösta påsk! Påsken ska firas så här: Ikväll ska vi till min farfar och fira honom för han fyller år den 14... Det gör även Rickards far så honom ska vi fira på påskdagen. Då kommer vi även träffa Rickards syster som kommer upp för att träffa oss och Max =). Imorgon ska jag faktist ut och dansa! Ska ha hit lite folk och sedan gå ut! Ska bli jättehärligt att träffa lite folk! Ska även bli skönt att det är Rickard som är hemma med Max för då kan jag nog slappna av ännu bättre än om någon annan hade haft honom, för om han vaknar så är ju pappa hemma! Inte lika bra som mamma men.. ;)

Igår var jag, Max, Rickard och Annie uppe i Kalmar och shoppade loss. Riktigt farligt. Vi var fattiga när vi åkte upp och urfattiga när vi åkte hem.. Finns en butik i Kalmar som heter New Yorker och den blev farlig för plånboken.. Riktigt mycket fina kläder till mej och Rickard! Inte så farligt dyr heller och det var ju tur det! Men många bäckar små...

Nu är även datum bokat för Ullared! Den 15 april bär det av! Inte för att vi har pengar till det.. Men måste man ha saker så måste man.. och så kan man ju lika gärna handla dom där eftersom dom kostar mindre där..

I onsdags så var jag och Max med mamma, Daniel, Annie och Thea och badade i badhuset! Det var jättekul! Max ville bara "ligga på mage" i vattnet och skvätta! Det är visst en liten säl vi har fått.. ;)


                 


Bild 1: Max provar sin nya jacka och sina nya shorts (inte så snyggt ihop kanske men var för sej är det väldigt snyggt)
Bild 2: En glad skitunge! =)
Bild 3: Max provar sina (bad)shorts och keps inför Mallorca och sommaren


Kommentarer
Postat av: Lugge

Glad påsk på er ;D hehe så ni har varit i Kalmar o shoppat ;P iaf Den affären e grymt bra ja =) ha de gött

2009-04-10 @ 15:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0